Trilogie Secret Space od EnigmaTV, Chrise Everarda

05.03.2013 14:59

Nyní na našem webu celá trilogie kontroverzních dokumentů o konspiračních teoriích ENIGMA TV !!!

Pod článkem všechny 3 videa SECRET SPACE, překládáno jako tajemný, tajný, utajovaný vesmír. V původním anglickém znění s českými titulky. 

Nejnovější 3. díl se jmenuje Secret Space III - The Crop Circle Conspiracy, tedy kospirace kruhů v obilí :)

Všechna 3 videa pod článkem a zde oficiální text distributora (náš překlad):

Secret Space 3 - Special Offer

 

Tři roky trvalo, než se urodily dvě hodiny celovečerního dokumentu obsahujícího desítky záběrů zřídka, nebo předtím kdy viděných záběrů UFO!
 
V tomto filmu, CHRIS Everard, který navštívil více než 200 kruhů v obilí osobně, popisuje starověké energetické sítě, známé jako LEY LINES, které se protínají ve Stonehenge, Silbury Hill a Avebury kolem mnoha stojících megalitických památek a pomáhají zesílit tento GEO-ENERGETICKÝ TOK
 
Prostřednictvím fotografické analýzy mnoha kruhů v obilí, které se často hromadí v blízkosti těchto dávných megalitických kamenných kruhů, se podařilo dát dohromady časovou osu, která spojuje více než 4000 let starou historii dokazující, že kruhy v obilí jsou "přitahovány" na těchto tratích  geo energie a že naši dávní předkové věděli všechno o světélkujících koulích energie, orbech, které kruhy v obilí vytváří!
 
Chris Everard představuje úžasné UFO filmové záběry uvnitřb i vně polí, kde byly kruhy v obilí vytvářeny... Analýzou geometrických vzorů, a se závěrem, že mnoho Crop Circles jsou magické "Sigils" (nebo Talismany) určené k interakci s energetickou matricí planety Země ...
 
CHRIS Everard sleduje hebrejštinu, keltské a egyptské symboliky v rámci plodin formacích, a prezentuje ohromující UFO záběry z Kalifornie, Řecka, Číny, New York, Rusko, Anglie, Skotsko a Austrálii - který prokazuje UFO v interakci s krajinou.
 
UFO je viděno na mnoha starověkých místech a letí i kolem polí, evidentně je přitahováno některými geometrickými vzory, nebo přímo formaci v plodině vytváří pomocí ultra-harmonické zvukové vlny ... To není nový fenomén - to bylo zřejmě známo i pre-neolitickým národům Anglie, kteří vložili obří křišťálové kameny do "kůže" planety Země - podobně jako se jehly akupunktury vloží do kůže pacienta, pro odblokování CHI energie.
 
Jedná se o třetí celovečerní dokumentární CHRIS Everard učinil o tajné vesmírného programu, a to odpoví mnoho otázek - zatímco ukazuje skutečnou vzácné záběry z několika UFO vstupují do zemské atmosféry, natočili na palubě raketoplánu.