SIRIUS 2013 dokumentární film cz titulky

26.05.2013 20:14

 

Sirius

Dokumentární / Mysteriózní

USA, 2013, 116 min

Dokumentární film o životě doktora Stephena Greera a jeho snaze odhalit pravdu o stávajících energetických technologiích, které by změnily svět, jak jej neznáme. Produkční tým odhalil více než očekával, a tak se dozvídáme o těchto technologiích v souvislosti se zatajovanými informacemi o UFO. Video dole pod článkem!

https://www.csfd.cz/film/339523-sirius/

 

 

 

SIRIUS 2013 odkaz pro stažení:

https://uloz.to/xfrG45r9/sirius-movie-czsub-zip

Utajení UFO, pokročilé technologie a volné energie nemá nic společného s alieny, ale s lidmi. S mocí velkých korporací a jejich finančním zájmem. Ti nechtějí aby jste znali pravdu. Již od doby Tesly, Faradaye, Einsteina mají technologie, které by vysvobodili svět z otroctví makroekonomického systému. Utajování probíhá systematicky minimálně 100let formou dezinformací, massmediální manipulací, zesměšňováním či přímou likvidací (pr.Diana, John Lennon, J.F. Kennedy, M.L. King, a další) ale teď se to změní - máme internet naše třetí oko!
Dr. Greer není žádný sektář ani snílek, ale člověk, který ví o čem mluví. 
Více o chystaném projektu, který musíme podpořit, protože je o nás, pro nás a hlavně o budoucnosti naší matky Země se kterou rozhodně nežijeme v souladu.