Poselství ukryté v pyramidách Egypta

14.06.2012 06:37
Vážení návštěvníci nyní jsme dokončili sekci /Intergalaktický blog/-Okem boha Hóra - najdete zde celý desetidílný skvělý cyklus o dávnověké civilizaci Egypta.  Při pohledu na monumentální pyramidy se tají dech a při sledování těchto dokumentů jistě běhá mráz po zádech :)

V sekci se nachází také obrázky k jednotlivým dílům i odkaz na volné stažení z

 

je zde také okno a odkaz na live sledování přes sdílení videí

Pokud Vás tato civilizace zaujala, rozhodli jsme se vsouvislosti s tímto příspěvkem doporučit rovněž shlédnutí Poselství pyramid - umístění pyramid totiž nebylo náhodné a obsahuje základní matematické konstanty, které byly "vynalezeny" až několik tisíciletí poté.

Poselství pyramid 1.část

https://www.youtube.com/watch?v=aIKO2ivE97s

Poselství pyramid 2.část

https://www.youtube.com/watch?v=V4EMYQOh6mU

 

 

           Okem boha Hóra

 

Re, (Hórus/RA v překladu prostě Slunce, v jiných jazycích obvykle přepisováno jako Ra) je nejvyšším ze staroegyptských bohů. Řídil plynutí dnů, měsíců, ročních období. Jeho ohnivé oko je nejen vševědoucí, ale může také vysílat různá poselství. Třetí oko je oblast v hlavě - intuice, vnímání poznání je to anténa kterou se můžete napojit na všechno - proto se říká že je vševědoucí. Myšlenka může proplouvat hmotou i časem, to znamená na všechny otázky máte už odpovědi, jen se musíme oprostit od negací a odpověď nepříjde jako šifra ale "cítíme" ji, však znáte ten pocit jak Vám blikne :) . Jako třetí oko funguje i internet, na internetu je možné všechno a můžete zde najít / vytvořit cokoliv, to je kouzlo opravdového poznání. Buďme rádi a neodsuzujme hned to čemu nerozumíme, zrcadlíme tím pouze svoji omezenost..

 

 

Více o pyramidách:

Tajemství megalitických staveb 1