Dr. Steven Green a projekt SIRIUS!

15.06.2012 06:28

Utajení UFO, pokročilé technologie a volné energie nemá nic společného s alieny, ale s lidmi. S mocí velkých korporací a jejich finančním zájmem. Ti nechtějí aby jste znali pravdu. Již od doby Tesly, Faradaye, Einsteina mají technologie, které by vysvobodili svět z otroctví makroekonomického systému. Utajování probíhá systematicky minimálně 100let formou dezinformací, massmediální manipulací, zesměšňováním či přímou likvidací (pr.Diana, John Lennon, J.F. Kennedy, M.L. King, a další) ale teď se to změní - máme internet naše třetí oko!
Dr. Greer není žádný sektář ani snílek, ale člověk, který ví o čem mluví. 
Více o chystaném projektu, který musíme podpořit, protože je o nás, pro nás a hlavně o budoucnosti naší matky Země se kterou rozhodně nežijeme v souladu - 
Sirius: 
https://youtu.be/4n0FO_HtF5s
Stránky projektu na kterých běží sbírka:

https://www.sirius.neverendinglight.com/



Dr. Steven Greer shromáždil několik desítek důvěryhodných svědků z řad astronautů, vysokých armádních činitelů, lidí kteří byli uvnitř CIA, NSA a pracovali na utajení, zkreslování informací pro veřejnost tito lidé vypovídají pod přísahou před kongresem USA a žádají o oficiální vyšetřování.
Dokument - Největší příběh, jaký byl kdy popřen:
https://youtu.be/buMoLmi_YQ4

Přednáška o volné energii, existuje více než stovka způsobů volné energie - elektřiny pro všechny lidi na světě bez paušálních plateb. Ropa a uhlí je velký byznys, kdo vládne těmto zdrojům a vlastní elektrárny diktuje médiím a půjčuje peníze vládám, jsme otroky a žijeme v Matrixu pod vyhrožováním energetickou krizí, která je uměle vyvolána - zdražování ropy, energie. 
Dokument - Utajování zdrojů volné energie:
https://youtu.be/XS0jeipxo8Q

Minimální věc co můžete udělat, že budete sdílet tento příspěvek s lidmi, kteří mají mysl otevřenou a neběží jim zrovna seriál v TV. Takže pozor na remcálky a věčně nespokojené budižkničemu, sdílejte opravdu jen s lidmi, kterým naše společná budoucnost, budoucnost lidstva není lhostejná.
Splácíme dluhy - to jsou peníze, které nejsou ničím kryty a jsou uměle vytvořeny z ničeho, zadlužování vede do bludného kruhu ve kterém jsme nuceni žít - to je bič na lidstvo. Doba není zlá - jak mnozí straší, manipulovat s lidmi se dá jen na základě strachu, nebo lásky. "Oni" nic nezmění, musíme každý začít u sebe, pochopit jak to doopravdy funguje a sdílet informace na internetu - zatím jediné neregulované odvětví! Samo se nic nezmění MY musíme chtít a šířit mezi sebou relevantní informace od důvěryhodných necenzurovaných zdrojů. 

Nikoho nenutíme tohle číst - takže pokud chcete žít v nevědomosti a ve strachu z krize svůj pohodlný jednoduchý život, řekněte si že to je blbost, dejte skrýt tento příspěvek a máte klid :) Pak rychle do hospody na pivo si postěžovat jak je ta doba zlá, ona za to může ta jedna doba škaredá, zaplaťte čezu za monopol jinak Vás za 2000,- odpojí, pusťte si zprávy plné smrti, v Blesku si přečtěte kdo ze slavných je ve větších sračkách, než Vy ať se Vám naoko uleví. A když se Vám narodí dítě, tak rychle PROVIDENT, zadlužit se je třeba už od narození, ať se to nezdá v dospělosti divné